Logo Rheden
Ontwerpwijzigingsplan Landelijk Gebied, locatie Fraterwaard 2

Burgemeester en Wethouders van Rheden maken bekend dat het ontwerpbesluit met het ontwerpwijzigingsplan Landelijk Gebied, locatie Fraterwaard 2 en de daarbij behorende stukken voor eenieder ter inzage is gelegd.

Dit plan voorziet in een wijziging van het bouwvlak van het agrarisch bedrijf aan de Fraterwaard 2. Het bouwvlak wordt over vrijwel de gehele achterzijde uitgebreid en aan de voorzijde ingeperkt. Door de wijziging van het bouwvlak krijgt het agrarisch bedrijf de mogelijkheid de bestaande ligboxenstal aan de achterzijde van het bedrijf uit te breiden.

De stukken kunnen van 5 april tot en met 16 mei 2012 worden ingezien bij de balie van de afdeling Inwonerszaken in het gemeentehuis te De Steeg en in het servicecentrum aan het Ericaplein 5a te Dieren.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan met de bijbehorende stukken tevens raadplegen op de gemeentelijke website: www.rheden.nl.

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor moet u een afspraak maken met de heer P. Zweers, telefoonnummer (026) 49 76 441.

De Steeg, 4 april 2012

Naar boven