Logo Beesel
Ontwerp-paraplubestemmingsplan ‘Bed & Breakfast’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken op grond van artikel 3.8 bekend, dat met ingang van 5 april 2012 in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie en de afdeling Grondgebied gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp-paraplubestemmingsplan ‘Bed & Breakfast’. Het plangebied van dit plan beslaat het gehele grondgebied van de gemeente Beesel.

U kunt het ontwerp-paraplubestemmingsplan ook digitaal raadplegen via de website www.beesel.nl→inwoners→bouwen en wonen→bestemmingsplannen→ter inzage liggende bestemmingsplannen. Het plan is eveneens in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

In het paraplubestemmingsplan nemen we een regeling op waarmee het college van burgemeester en wethouders Bed & Breakfast accommodaties onder voorwaarden mogelijk kunnen maken. Hiermee geldt voor de gehele gemeente dezelfde uniforme regeling en wordt het bestaande beleid voor Bed & Breakfast (Beleidskader Verblijfsrecreatie) vertaald naar een bestemmingsplanregeling.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerp-paraplubestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK te Reuver. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer R. Geerards van de afdeling Grondgebied, via tel. 077-4749292.

Beesel, 29 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Beesel, R.R.M. Halffman, secretaris.

T.P. Dassen-Housen, burgemeester.

Naar boven