Logo Waalwijk
Wijzigingsplan 1 bestemmingsplan Bedrijventerrein Zanddonk, besluit ex artikel 3.6, eerste lid, sub a Wro

Het College van Waalwijk heeft bij besluit van 27 maart 2012 wijzigingsplan I van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Zanddonk overeenkomstig het ontwerp van dat plan vastgesteld, onder toepassing van de wijzigingsbevoegdheid, zoals opgenomen in artikel 19, lid 1 onder f van de voorschriften van genoemd bestemmingsplan.

Genoemd wijzigingsplan omvat de wijziging van de bestemming sportieve recreatie, veldsport -Rs(v)- in de bestemming bedrijfsdoeleinden -B- , zoals opgenomen in artikel 5 van de voorschriften van genoemd bestemmingsplan. Wijzigingsplan I omvat genoemd besluit van 27 november 2012 en de daarbij behorende verbeelding van wijzigingsplan I.

Het collegebesluit en de daarbij behorende verbeelding liggen met ingang van 6 april 2012 ter inzage in papieren versie bij de receptie van het stadshuis, Taxandriaweg 6 te Waalwijk, tijdens openingstijden en zijn elektronisch te raadplegen via www.waalwijk.nl ga snel naar ruimtelijke plannen en vervolgens wijzigingsplannen.

Belanghebbenden die kunnen aantonen in redelijkheid niet in de gelegenheid te zijn geweest om een zienswijze over het ontwerp van dit plan bij ons college in te dienen kunnen van het besluit tot vaststelling van dit wijzigingsplan, gedurende 6 weken, met ingang van 7 april t/m 18 mei 2012 beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarvoor moet tevens een verzoek om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde afdeling worden ingediend.

Het wijzigingsplan treedt inwerking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het wijzigingsplan niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kunt u met de heer Ummels van de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling contact opnemen, telefoon 0416-683456.

Waalwijk, 5 april 2012

Het College van Waalwijk.

Naar boven