Logo Ede
Bestemmingsplan vastgesteld ‘Lunteren-Oost, naast Dorpsstraat 200’

Op 22 maart 2012 heeft de gemeenteraad van Ede het bestemmingsplan ‘Lunteren-Oost, naast Dorpsstraat 200’ in Lunteren vastgesteld.

Inzage

U kunt het bestemmingsplan, het besluit hogere waarden Wet geluidhinder en de daarbij behorende stukken van donderdag 5 april tot en met woensdag 16 mei 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat ligt aan de Dorpsstraat, naast Dorpsstraat 200, tegenover de sportvelden in Lunteren. Het bestemmingsplan maakt de bouw van een vrijstaande woning mogelijk.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen wanneer u aan kunt tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Daarnaast kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het vastgestelde plan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zowel het beroepsschrift als het verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar: Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ede, 4 april 2012

Naar boven