Logo Noordwijkerhout
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan St. Jozefkerk e.o.

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat vanaf woensdag 4 april 2012 het ontwerpbestemmingsplan St. Jozefkerk e.o. (NL.IMRO.0576.BP201100009) gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt tijdens genoemde periode gedurende openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de publieksbalie Ruimte en Bouwen. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ligging plangebied en omschrijving plan

Het plangebied bestaat uit het terrein van de St. Jozefkerk met de begraafplaats aan de ene zijde en de Prinsenhofschool aan de andere zijde. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan vormt de uitbreiding van de Maasgaarde. Deze uitbreiding is noodzakelijk voor de huisvesting van functies die voorheen waren ondergebracht in het, door brand verloren gegaan, gebouw ‘de Porrelhoek’. Het doel van dit bestemmingsplan is om de gewenste nieuwbouw van het pand mogelijk te maken.

Procedure

Vanaf woensdag 4 april tot en met dinsdag 15 mei 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan voor iedereen ter inzage. Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor iedereen de gelegenheid om schriftelijk of mondeling zijn zienswijze in te dienen. Schriftelijke zienswijze dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het bestemmingsplan deze betrekking heeft.

Noordwijkerhout, 3 april 2012

Naar boven