Logo Tynaarlo
Ontwerpomgevingsvergunning Oude Badweg 1 Eelderwolde

De gemeente Tynaarlo is voornemens de omgevingsvergunning voor het bouwen van vier vakantiewoningen op het perceel Oude Badweg 1 te Eelderwolde te verlenen.

Kom het ontwerpplan even inzien!

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van donderdag 5 april 2012, gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het ontwerp kan in die periode worden ingezien op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag 08.30 tot 19.00 uur en buiten kantooruren op telefonische afspraak. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op onze website www.tynaarlo.nl onder het kopje ‘Bouwen en wonen’. Klik vervolgens door naar de rubriek ‘plannen in procedure’. Of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen een zienswijze over het ontwerpplan, schriftelijk ter kennis brengen van de gemeenteraad van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA te Vries. Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling reacties kenbaar te maken. Hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Projecten, team Fysiek Beleid, telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven