Logo Coevorden
Ontwerpbestemmingsplan Witte Menweg 4b, Geesbrug (Gasterij het Geeserveld)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Witte Menweg 4b, Geesbrug (Gasterij het Geeserveld).

Het plan

Het bestemmingsplan betreft het geven van een actuele regeling tot het formaliseren van het bestaande restaurant De Gasterij en de mogelijkheid dit bedrijf (kleinschalig) uit te breiden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Witte Menweg 4b te Geesbrug kadastraal bekend als gemeente Oosterhesselen sectie B nummers 6890, 7618 en 8224 te Geesbrug.

Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken, kan worden ingezien van woensdag 4 april 2012 tot en met dinsdag 15 mei 2012 gedurende de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak, telefoon 14 0524 is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/bekendmakingen.

Zienswijze

Eenieder kan tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen voor het maken van een afspraak.

Coevorden, 3 april 2012

Het college van b&w voornoemd, B.J. Bouwmeester, Burgemeester.

M.N.J. Broers, Secretaris.

Naar boven