Logo Borsele
Intrekking omgevingsvergunning Jongerenontmoetingsplaats (JOP) Zuidzaksedijk (ong.) in Heinkenszand

Burgemeester en wethouders van Borsele maken bekend dat zij de omgevingsvergunning voor de JOP-container aan de Zuidzaksedijk (ongenummerd) in Heinkenszand hebben ingetrokken.

Inzage

Het besluit is op 26 maart 2012 bekendgemaakt aan aanvrager.

U kunt het besluit inzien vanaf 27 maart 2012 tot en met 7 mei 2012 (beroepstermijn). Het besluit ligt ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt het besluit ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl.

Beroep

Tegen het besluit omgevingsvergunning kan in dit geval alleen beroep worden ingesteld door:

een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbesluit.

U kunt beroep instellen bij de Rechtbank Middelburg, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg. De beroepstermijn loopt van 27 maart 2012 tot en met 7 mei 2012.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld en een spoedeisend belang heeft, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Middelburg.

Inwerkingtreding besluit

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 3 april 2012

Naar boven