Logo Muiden
Hogere grenswaarde op grond van de Wet geluidhinder en Ontwerpbestemmingsplan Woning Nooit Gedacht (naast nr. 134)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge de Wet geluidhinder bekend dat in ontwerp besloten is een hogere waarde ten gevolge van verkeerslawaai vast te stellen voor de realisatie van een woning aan Nooit Gedacht (naast nr. 134) te Muiden en dat de daarop betrekking hebbende stukken, met het Ontwerpbestemmingsplan, gedurende een periode van zes weken na publicatie voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis.

Het plangebied is gelegen op de hoek van de Zuidpolderweg en Nooit Gedacht aan de rand van de wijk Mariahoeve. Op dit bijzondere punt, namelijk bij de ontsluitingsweg van de wijk en langs de toegangsweg naar Muiden, ligt de locatie Nooit Gedacht (naast nr. 134), welke thans als tuin in gebruik is. Het voornemen is om op deze locatie een nieuwe woning te realiseren. Om dit mogelijk te maken is een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Stad Muiden’ vereist alsmede het vaststellen van een hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder ten gevolge van verkeerslawaai.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit en het Ontwerpbestemmingsplan Woning Nooit Gedacht (naast nr. 134) naar voren brengen. Uw zienswijze over het ontwerpbesluit dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders en die op het Ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad, Postbus 3, 1398 ZG te Muiden. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het gemeentehuis, telefoon (0294) 210210.

De betreffende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds - en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden.

Burgemeester en wethouders van Muiden.

Naar boven