Logo Muiden
Onherroepelijk bestemmingsplan Fort – H te Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken, ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat tegen het door de gemeenteraad op 22 december 2011 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Fort – H te Muiden geen beroep is ingesteld, dat dit op 15 maart 2012 in werking is getreden en onherroepelijk is.

Met het bestemmingsplan wordt het juridisch-planologisch mogelijk gemaakt om het oorspronkelijk monument in ere te herstellen. Het plan voorziet in het aanleggen van een passanten – en sloepenhaven met parkeerplaatsen, het creëren van een wacht – en aanlegvoorziening met milieuservicepunt alsmede het aanbouwen van een serre en sanitaire voorzieningen.

Het onherroepelijk bestemmingsplan kan met ingang van de dag na publicatie worden ingezien bij de afdeling Gebieds – en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht. Tevens is het onherroepelijk bestemmingsplan te raadplegen via de website www.muiden.nl.

Burgemeester en wethouders van Muiden.

Naar boven