Logo Peel en Maas
Vastgestelde Structuurvisie Centrum Panningen

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat de gemeenteraad van Peel en Maas, op grond van de artikelen 2.1 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, de structuurvisie Centrum Panningen in de openbare vergadering van 7 februari 2012 heeft vastgesteld. Aan het raadsbesluit van 7 februari zijn een aantal besluiten toegevoegd in verband met een aangenomen amendement. Voor deelbesluit 3 is in de raadsvergadering van 13 maart 2012 alsnog een besluit genomen over plangebied 1, waarbij is gekozen voor optie c. Beide raadsbesluiten maken integraal onderdeel uit van de op 7 februari vastgestelde structuurvisie.

Inhoud structuurvisie

De structuurvisie voorziet in een visie van de gemeente Peel en Maas over de gewenste ruimtelijke ontwikkeling van het centrum van Panningen tot 2020.

Inzien structuurvisie

De structuurvisie en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  • De structuurvisie is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van de structuurvisie is: NL.IMRO.1894.SV10007.VG01

  • De structuurvisie is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl → leven en werken → ruimtelijke ordening → structuurvisie centrum Panningen;

  • Een papieren versie van de structuurvisie ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie ter inzage.

Bezwaar en/of beroepstermijn

Op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht is het niet mogelijk om tegen de vastgestelde structuurvisie bezwaar en/of beroep in te stellen.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact met Ingrid van Enckevort of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 28 maart 2012

Naar boven