Logo Vlagtwedde
Ontwerpomgevingsvergunning Oude Weg 2 in Ter Apel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat volgens afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) en de artikelen 2.1, onder c en 2.12, lid 1 sub a onder 3 Wabo een ontwerpomgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis.

De ontwerpomgevingsvergunning voorziet in een herontwikkeling van een voormalige kerkgebouw in een woongebouw in Ter Apel. Het is de bedoeling om het bestaande pand te transformeren tot een woongebouw met veertien (senioren)appartementen op het adres Oude Weg 2 in Ter Apel.

De aanvraag met de daarbij overgelegde stukken en de ontwerpomgevingsvergunning liggen van 5 april 2012 tot en met 16 mei 2012 gedurende de normale kantooruren ter inzage op het gemeentehuis, Dorpsstraat 1 in Sellingen. De plannen zijn ook te raadplegen via de website http://www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-en-leven/Ruimtelijke plannen/ en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte (0599) 320202. De ingekomen zienswijzen worden ook ter inzage gelegd.

U kunt te zijner tijd alleen dan beroep instellen tegen de definitieve omgevingsvergunning als u tijdig zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerp of als u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest en u belanghebbende bent in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Awb.

Naar boven