Logo Bedum
Ontwerpbestemmingsplan ‘Noordwolde Kern’

Burgemeester en wethouders van Bedum maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordwolde Kern’ van 12 april tot en met 23 mei 2012 tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage ligt bij de afdeling VROM van de gemeente Bedum, Schoolstraat 1 te Bedum. Op www.bedum.nl kunt u de stukken inzien onder de knop: ‘loket’-‘ter inzage’. Voorts is het plan te raadplegen op: www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0005.BPNO12BEHE-OW01

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordwolde Kern’ voorziet in een algehele herziening en actualisering van het bestemmingsplan voor de kern van Noordwolde en heeft in hoofdzaak een conserverend karakter.

Gedurende de termijn van inzage kan eenieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Bedum, Postbus 38, 9780AA Bedum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de afdeling VROM van de gemeente.

Bedum, 11 april 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bedum.

Naar boven