Logo Middelharnis
Ontwerpbestemmingsplan Gemeentehuis Middelharnis

Burgemeester en wethouders van Middelharnis brengen overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, ter openbare kennis, dat met ingang van 2 april 2012 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Gemeentehuis Middelharnis’. Het plangebied is gelegen aan de Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis en beslaat het volledige perceel en aangrenzende wijkveld. De ontsluiting zal uitsluitend plaatsvinden via de Koningin Julianaweg.

Met het ontwerpbestemmingsplan wordt voorzien in de mogelijkheid om het gemeentehuis van Middelharnis uit te breiden met een semi-permanente huisvesting. Ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan is het bouwvlak zodanig verkleind dat het wijkveld niet meer bebouwd kan worden. Daarnaast is de maatschappelijke bestemming beperkt tot het uitsluitend toestaan van een gemeentehuis.

De ontvangen inspraakreacties zijn via een Nota van Beantwoording in het ontwerpbestemmingsplan opgenomen. In deze Nota van Beantwoording kan worden vernomen op welke wijze met de inspraakreacties is omgegaan in het ontwerpbestemmingsplan.

Van 2 april 2012 tot en met 14 mei 2012 liggen alle relevante stukken met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan Gemeentehuis Middelharnis voor eenieder ter inzage. Gedurende deze termijn is het mogelijk schriftelijke zienswijzen in te dienen bij de gemeenteraad van Middelharnis. Het adres is: Postbus 1, 3240 AA Middelharnis. Deze bekendmaking en het ontwerpbestemmingsplan zal eveneens worden gepubliceerd op de gemeentelijke website www.middelharnis.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan Gemeentehuis Middelharnis kan gedurende de openingstijden eveneens worden ingezien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, gevestigd aan de Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis.

Naar boven