Logo Bergen op Zoom
Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening bestemmingsplan ‘Langeweg 2012’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat zij, overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) het bestemmingsplan ‘Langeweg 2012’ voorbereidt.

Het plangebied is gelegen tussen de Antwerpsestraatweg en de spoorweg Bergen op Zoom–Vlissingen en loopt vanaf de Stalen Brug naar het zuiden door tot aan de kruising Antwerpsestraatweg–Langeweg en omvat onder meer de straten Markgravenlaan, Herenweg, Keurvorstenweg, Drossaard, Hof van Wezenmaal, Hof van Voorne, Hof van Valkenburg, Hof van Sulzbach en Hof van Beieren. Het op te stellen bestemmingsplan voorziet in een actualisatie van de nu geldende bestemmingsplanregelingen.

Op termijn zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd in de leeshoek van het Stadskantoor, J. Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom. Het ontwerpbestemmingsplan zal ook digitaal beschikbaar worden gesteld via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de link www.ruimtelijkeplannen.nl. De terinzagelegging zal worden gepubliceerd in de Bergen op Zoomse Bode, op de gemeentelijke website en de Staatscourant.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt contact opnemen met het team Ruimtelijke Ordening en Vergunningen. Op grond van artikel 1.3.1. Bro wordt hier gemeld dat omtrent het voornemen geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen en dat in ieder geval Rijkswaterstaat, Pro Rail, de provincie Noord-Brabant, het waterschap Brabantse Delta en de Gasunie in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Bergen op Zoom, 30 maart 2012

Naar boven