Regeling van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 22 maart 2012, nr. IVV/BSB/2012/4014, houdende de wijziging van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit Inkomensverzekeringen en -voorzieningen 2009

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op de artikelen 3, eerste lid, onderdeel k, en artikel 10 van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit directoraat-generaal Participatie en Inkomenswaarborg 2009;

Besluit:

ARTIKEL I

Na artikel 11 van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit Inkomensverzekeringen en -voorzieningen 2009 wordt een artikel ingevoegd, luidende:

Artikel 11a

Het hoofd van de afdeling Bedrijfsvoering, secretariaat en begroting-P&I verleent de volgende bevoegdheden door, ten aanzien van de directeur-generaal Participatie en Inkomenswaarborg, de directeur Naleving, het bureauhoofd en de programmamanager op grond van artikel 10, vierde lid, van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit directoraat-generaal Participatie en Inkomenswaarborg 2009, ten aanzien van de directie IVV op grond van artikel 11, tweede lid, ten aanzien van de directie Re-integratie en Participatie op grond van artikel 14, tweede lid, van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit directie Re-integratie en Participatie en ten aanzien van de directie RUA op grond van artikel 13, tweede lid, van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit directie RUA 2011:

  • a. de aangewezen beleidsmedewerker van de afdeling Ouderen, Onderzoek en Grensoverschrijdende sociale zekerheid is gevolmachtigd om reisbescheiden te bestellen met een waarde van ten hoogste € 5.000,– per bestelling. Bij afwezigheid of verhindering van de aangewezen beleidsmedewerker wordt, voor de duur van de afwezigheid of verhindering, deze bevoegdheid waargenomen door de aangewezen managementondersteuner van het Team Secretariaat P&I.

  • b. de aangewezen medewerkers facilitair management van het Team Secretariaat P&I zijn gevolmachtigd om kantoorartikelen te bestellen met een waarde van ten hoogste € 1.000,– per bestelling.

  • c. de managementondersteuners van het Team Secretariaat P&I zijn gevolmachtigd om attenties te bestellen met een waarde van ten hoogste € 200,– per bestelling.

ARTIKEL II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de eerste dag na de dagtekening van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst, en werkt terug tot en met 1 september 2011.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze: I.D. Nijboer, Directeur Inkomensverzekeringen en -voorzieningen.

TOELICHTING

Per 1 september 2011 heeft een reorganisatie plaatsgevonden van de bedrijfsvoering, het secretariaat en de begrotingscoördinatie van de kolom van de directeur-generaal Participatie en Inkomenswaarborg (DG P&I) van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De werkzaamheden die voorheen verricht werden in een drietal afdelingen bedrijfsvoering bij de directies Inkomensverzekeringen en voorzieningen (IVV), Re-integratie en Participatie (R&P) en Relatiebeheer, Uitvoeringsontwikkeling en Aansturing (RUA) worden voortaan verricht in de nieuwe afdeling Bedrijfsvoering, Secretariaat en Begroting-P&I (BSB-P&I) met daaronder een Team secretariaat-P&I. Bij de reorganisatie is het hoofd van de afdeling BSB-P&I ten behoeve van de DG P&I, de directeur Naleving, het bureauhoofd, de programmamanager, IVV, RUA en R&P gevolmachtigd tot het verrichten van bepaalde inkoopactiviteiten.

In deze wijzigingsregeling verleent het hoofd van de afdeling BSB-P&I zijn mandaat voor een aantal van deze inkoopactiviteiten door aan medewerkers. Het gaat daarbij om de volgende bevoegdheden: het bestellen van vliegtickets en andere reisbescheiden met een waarde van ten hoogste € 5.000,– per bestelling, het bestellen van kantoorartikelen met een waarde van ten hoogste € 1.000,– per bestelling en het bestellen van attenties, zoals bloemen, met een waarde van ten hoogste € 200,– per bestelling.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze: I.D. Nijboer, Directeur Inkomensverzekeringen en -voorzieningen.

Naar boven