Logo Den Haag
Ontwerpbestemmingsplan Zorgvliet (Eurojust)

Het ontwerpbestemmingsplan Zorgvliet (Eurojust) wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder met ingang van 29 maart tot en met 9 mei 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal (in de vorm van pdf-bestanden) op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied wordt begrensd door de rijstroken van de Johan de Wittlaan; de oostzijde van langzaamverkeerroute tussen de Jan Willem Frisolaan en de Johan de Wittlaan; aansluitend de oostelijke rand van de oostelijke tak van de Jan Willem Frisolaan tot aan de Verlengde Tolweg; de randen van de Verlengde Tolweg en de zuidelijke respectievelijk westelijke rand van Willem Lodewijklaan.

Het doel van bestemmingsplan Zorgvliet (Eurojust) is de vestiging van Eurojust aan de Jan Willem Frisolaan.

Het bestemmingsplan maakt kantoren met bijbehorend erf en tuin mogelijk aan de Jan Willem Frisolaan. Een groot deel van de Jan Willem Frisolaan en een plantsoen dat daarin ligt zijn eveneens in het plan betrokken.

Eenieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U moet uw zienswijze richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kunt u eventueel mondeling een zienswijze geven. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 4860. Om termijn-overschrijding te voorkomen wordt u verzocht deze uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn te maken.

Informatie-/inloopbijeenkomst

Op 16 april 2012 zal van 19.15 tot 21.30 uur in het Bel Air Hotel, Johan de Wittlaan 30, alhier, een informatiebijeenkomst worden georganiseerd.

Naar boven