Logo Horst aan de Maas
Ontwerpbestemmingsplan ‘Horsterweg 66 Grubbenvorst’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken ter voldoening aan artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat, overeenkomstig afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht, met ingang van 30 maart 2012 tot en met 10 mei 2012 voor een ieder het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Horsterweg 66 in Grubbenvorst’ ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding, regels en een toelichting met bijlagen.

Toelichting

De percelen waarop het bestemmingsplan ‘Horsterweg 66 Grubbenvorst’ ziet, hebben in het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ de bestemming ‘Agrarische hulp- en nevenbedrijven’ en de bestemming ‘Agrarisch gebied’.

Het bestemmingsplan ‘Horsterweg 66 Grubbenvorst’ heeft betrekking op een uitbreiding en een doorontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten van het loonbedrijf op de locatie Horsterweg 66 in Grubbenvorst, kadastraal bekend gemeente Grubbenvorst, sectie L, nummers 426, 604, 698, 711 en 712 deels. De bestaande hoofdtakken van het loonwerkbedrijf zijn grondwerk, loonwerk, recycling en transport. Het bedrijf wil zich middels dit bestemmingsplan gaan doorontwikkelen tot composteerbedrijf waarbij als neventak loonwerkactiviteiten plaatsvinden.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kan gedurende de termijn van terinzagelegging worden ingezien in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst. De openingstijden van de informatiehoek zijn van maandag 08.30-20.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30-17.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook in te zien op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1507.BPGRHORSTERWEG66-ON01).

Zienswijzen

Gedurende voormelde termijn van terinzagelegging kunnen door een ieder bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, gemotiveerde zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden verzonden naar de gemeenteraad van Horst aan de Maas, postbus 6005, 5960 AA Horst. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kan tijdens de periode van terinzagelegging contact opgenomen worden met het team Vergunningen via telefoonnummer 077-4779777.

Naar boven