Logo Breda
Voorbereidingsbesluit Buitengebied Zuid

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 maart 2012 heeft besloten te verklaren dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor twee gebieden gelegen in het buitengebied van Breda Zuid. Het betreft een gebied in het Lies en een gebied ten westen van de Rijsbergsebaan.

Het doel van het voorbereidingsbesluit is te voorkomen dat door bouwplannen, welke passen binnen het vigerende bestemmingsplan, de verwezenlijking van het nieuwe bestemmingsplan onmogelijk wordt. Wel blijft de mogelijkheid bestaan om medewerking te geven aan plannen welke passen in het vigerende bestemmingsplan en passen in het nieuwe, in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

Het voorbereidingsbesluit is in werking getreden op 15 maart 2012 en ligt ter inzage bij infobalie 19–20 in het Stadskantoor en is in te zien op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → ‘Ruimtelijke Plannen’ → ‘Bestemmingsplannen ter inzage’.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar en/of beroep worden ingesteld.

Breda, 28 maart 2012

P.A.C.M. van der Velden, burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek, secretaris.

Naar boven