Logo Beesel
1e Partiële herziening van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend, dat met ingang van 29 maart 2012 in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het bestemmingsplan 1e Partiële herziening van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan op 19 maart 2012 vastgesteld. De gemeenteraad voorziet met dit bestemmingsplan in de reparatie van enkele onderdelen van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen. Daarnaast zijn in dit bestemmingsplan voor enkele locaties de resultaten van vergunningprocedures opgenomen. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen dr. Poelsstraat 8, Broeklaan 101 en 103, Keulseweg 32 en 34, Heytstraat 2, Industriestraat 32, Molenveldweg 7a, en St. Jorisstraat 42.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan enkele wijzigingen aangebracht in de regels, de verbeelding en de plantoelichting. Het raadsbesluit ligt eveneens ter inzage.

Verder kunt u het bestemmingsplan ook digitaal raadplegen via www.beesel.nl → Inwoners → Bouwen en wonen → Bestemmingsplannen → In procedure en in voorbereiding zijnde bestemmingsplannen, of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Daarnaast kan ook beroep worden ingesteld door overige belanghebbenden, echter uitsluitend voor zover het de wijzigingen in het bestemmingsplan betreft. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde adres.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dat wordt gehonoreerd.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer T. van Loon van de afdeling Grondgebied, bereikbaar via het telefoonnummer van de Klantenbalie 077-4749292.

Beesel, 28 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Beesel, R.R.M. Halffman, secretaris.

P. Dassen-Housen, burgemeester.

Naar boven