Logo Westerveld
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengoed Blanckenbergh’

Burgemeester en Wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van 29 maart 2012 gedurende zes weken bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever gedurende de openingstijden voor eenieder ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengoed Blanckenbergh’ met bijbehorende toelichting, regels en verbeelding (plankaart). Op afspraak is ook inzage buiten openingstijden mogelijk. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl

Buitengoed Blanckenbergh ligt ten noorden van Havelte (Nieuwe Ruiterweg – Kolonieweg). Dit ontwerpbestemmingsplan biedt een juridisch-planologisch kader voor de gebruiks- en bouwmogelijkheden voor de bestaande (recreatie)woningen en appartementen op het buitengoed Blanckenbergh. In dit bestemmingsplan is een regeling opgenomen die het mogelijk maakt de (recreatie)woningen en -appartementen tevens te gebruiken voor permanente bewoning.

Zienswijze: Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling bij de raad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte.

Voor het maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via onderstaand telefoonnummer.

Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur).

Naar boven