Logo Schiedam
Ontwerpbestemmingsplan Groeneweg 23

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 29 maart 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Groeneweg 23’ voor eenieder ter inzage ligt.

Aanleiding en plangebied

Omgevingsvergunning is gevraagd voor het vernieuwen en renoveren van de erfbebouwing bij de woning Groeneweg 23 te Schiedam. De plannen zijn in strijd met het vigerende bestemmingsplan evenals in het in 2007 vergunde gebruik van de voormalige boerderij als burgerwoning. Om de bouwplannen mogelijk te maken en om recht te doen aan de in 2007 verleende vergunning is een herziening van het bestemmingsplan voor het perceel Groeneweg 23 te Schiedam vereist.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 29 maart 2012 gedurende 6 weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het Stadskantoor, Stadserf 1 te Schiedam. Het KCC is van maandag tot vrijdag zonder afspraak geopend van 9:00 tot 13:00 uur. Met afspraak is het KCC op woensdag en donderdag geopend van 14:00 tot 20:00 uur en op maandag en vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente (www.schiedam.nl ).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de Gemeenteraad, t.a.v. Afdelingsmanager Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoed en Grondzaken, postbus 1501, 3100 EA te Schiedam. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het KCC.

Naar boven