Logo Texel
Ontwerp omgevingsvergunningen Krimweg 102 De Cocksdorp

  • (1795 LS) Krimweg 102, het nieuwbouwen van recreatiewoningen en familiehuizen op een bestaande vakantiepark.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat er drie ontwerpbesluiten ter inzage liggen. Deze aanvragen hebben betrekking op de nieuwbouw van recreatiewoningen en familiehuizen in de grootte van 4 persoonshuizen tot en met 24 persoonshuizen. De aanvragen op het perceel (kadastraal bekend gemeente Texel, sectie A, nummer 5504) zijn in strijd met het bestemmingsplan ‘Buitengebied Texel’. Twee vanwege het feit dat de recreatiewoningen op gronden met de bestemming kampeerterrein worden gerealiseerd. De derde vanwege het feit dat de maximaal toegestane oppervlakte voor een recreatiewoning wordt overschreden alsmede het totaal aantal recreatiewoningen dat ter plaatse is toegestaan.

Inzage: De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 2 april 2012 tot en met 14 mei 2012 ter inzage bij de publieksbalie.

Reageren: Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder ten aanzien van deze ontwerpomgevingsvergunningen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven