Logo Middelharnis
Vaststelling 1ste wijziging bestemmingsplan Oudeland

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij de 1ste wijziging van bestemmingsplan Oudeland hebben vastgesteld.

Het 1ste wijzigingsplan Oudeland voorziet in een andere inrichting van de al bestaande woonbestemming ter plaatse van de inmiddels gesloopte woningen Klaver 51 t/m 77. Met het wijzigingsplan wordt voorzien in de oprichting van een woongebouw bestaande uit 14 appartementen direct naast de entree van het ‘Oudeland’.

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 maart 2012 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis en zijn tevens te vinden op de gemeentelijk website (www.middelharnis.nl) en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging van zes weken kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een schriftelijk beroepschrift worden ingediend tegen het wijzigingsplan door:

  • diegene die tijdig een zienswijze bij het college kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende, die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van voornoemde afdeling van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Bij toewijzing van het verzoek geeft de Voorzitter aan op welke onderdelen van het plan de voorlopige voorziening betrekking heeft.

Naar boven