Logo Gorinchem
Voorbereidingsbesluit zuidelijk deel van het plangebied Hoog Dalem

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 22 maart 2012 heeft verklaard, voor het zuidelijk deel van het plangebied Hoog Dalem een wijziging van het bestemmingsplan voor te bereiden.

Tijdens de werkingsduur van dit voorbereidingsbesluit kunnen aanvragen om omgevingsvergunning worden aangehouden. Daarnaast bevat het voorbereidingsbesluit een verbod tot het wijzigen en/of intensiveren van het gebruik van gronden en opstallen.

Het gebied (4208) waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, wordt ongeveer begrensd door:

  • aan de westzijde door de Spijksesteeg;

  • aan de noordzijde de Laag Dalemseweg;

  • aan de zuidzijde door de Graaf Reinaldweg (N830);

  • aan de oostzijde door het buitengebied.

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit wordt digitaal beschikbaar gesteld op een landelijke voorziening. Via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?woonplaats=gorinchem ziet u de ruimtelijke plannen van de gemeente Gorinchem.

Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop ‘Voorbereidingsbesluiten’ staat een rechtstreekse link naar het digitale voorbereidingsbesluit op de landelijke voorziening.

Het voorbereidingsbesluit kan ook elke werkdag worden ingezien tijdens de openingsuren van het stadhuis (informatiehoek), Stadhuisplein 1 in Gorinchem.

Inwerkingtreding

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op de dag na de dag van besluitvorming door de gemeenteraad (inwerkingtreding op vrijdag 23 maart 2012). Het besluit heeft een werkingsduur van een jaar.

Bezwaar/beroep

Op grond van artikel 8.5 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht is het niet mogelijk tegen het voorbereidingsbesluit bezwaar/beroep in te dienen.

Gorinchem, 27 maart 2012

Naar boven