Logo Uden
Uitwerkingsplan ‘Velmolen oost, zuidzuide Morgenweg, Uden’

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 29 maart 2012 gedurende 6 weken het uitwerkingsplan ‘Velmolen oost, zuidzuide Morgenweg, Uden’ in ontwerp ter inzage ligt.

Voor de wijk Velmolen Oost is in 2007 een uit te werken bestemmingsplan vastgesteld. De realisatie van de wijk vindt in fasen plaats op basis van afzonderlijke uitwerkingsplannen. Ten zuiden van de Morgenweg ligt een strook onbebouwde grond met een breedte van ongeveer 60 meter. Voorliggend uitwerkingsplan bevat de onderbouwing voor de uitwerkingsbevoegdheid met het doel de bouw van vijftien woningen mogelijk te maken.

Het ontwerp ligt ter inzage tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur ter inzage bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. Het plan is ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl., onder Wonen en leven/projecten en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 10 mei 2012 kunnen belanghebbende, naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op de partiële herziening. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij de publieksbalie; deze reactie wordt schriftelijk vastgelegd.

Uden, 28 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Uden, de secretaris, J.M. Smarius.

De burgemeester, H.A.G. Hellegers.

Naar boven