Logo Westvoorne
Ontwerp omgevingsvergunning project ‘De Vijf Bladeren’ (ex artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 Wabo)

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken bekend dat krachtens afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht een omgevingsvergunning met goede ruimtelijke onderbouwing als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) wordt voorbereid voor:

  • de realisatie van één extra woning met berging in het project ‘De Vijf Bladeren’. De woning krijgt het adres Iepenblad 8 (3233 SM) in Oostvoorne. Het oorspronkelijk geplande woonblok met 7 ééngezinswoningen wordt vervangen door 8 goedkopere ééngezinswoningen. Voor de 7 ééngezinswoningen is al omgevingsvergunning verleend. Deze aanvraag heeft betrekking op de 8e ééngezinswoning.

Inzage en zienswijzen

Het bouwplan, de ontwerpomgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en overige stukken liggen vanaf morgen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te Rockanje (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en woensdag tevens van 13.30 tot 18.30 uur) gedurende zes weken ter inzage bij de front-office van de sector Grondgebied. Het plan ligt eveneens digitaal ter inzage (www.ruimtelijkeplannen.nl ).

Eenieder die tegen het plan zienswijzen heeft, kan deze gedurende de termijn dat deze aanvraag ter inzage ligt, schriftelijk dan wel mondeling aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken (Postbus 550, 3235 ZH Rockanje).

Exploitatieovereenkomst

In overeenstemming met het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening wordt hierbij ook meegedeeld dat met de projectontwikkelaar een exploitatieovereenkomst is gesloten. Met het sluiten van de overeenkomst is het kostenverhaal verzekerd. De zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt eveneens vanaf morgen in het gemeentehuis ter inzage.

Rockanje, 28 maart 2012

De burgemeester en wethouders van Westvoorne.

Naar boven