Logo Hulst
Ontwerpbestemmingsplan De Statie, herziening Life Style Village

Burgemeester en wethouders maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Statie, herziening Life Style Village’ ter inzage ligt.

Doel van het voorliggende ontwerpbestemmingsplan is het juridisch-planologisch regelen van het plan om op het Morres-terrein, gelegen tussen de Absdaalseweg, de Steensedijk en de provinciale weg N290, een aangepast planconcept voor een Life Style Village te realiseren. Dit aangepast planconcept gaat uit van een centraal parkeerterrein met daar omheen winkels. De bebouwingscontouren van het planconcept passen niet geheel binnen het geldende bestemmingsplan De Statie. Om die reden is deze voorliggende herziening van het bestemmingsplan opgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan (bestaande uit een plankaart, planregels en plantoelichting) ligt van 29 maart tot en met 9 mei 2012 voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder wonen en leven, bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. U wordt verzocht hiervoor op voorhand een afspraak te maken bij dhr. K. Schelfhout, telefoonnummer 0114 389253.

Op donderdag 12 april 2012 vindt in het stadhuis, Grote Markt 21 te Hulst van 19.00 tot 20.30 uur een inloopavond plaats. Tijdens deze avond kunt u het plan inzien en vragen stellen. Ook is het mogelijk op deze avond uw zienswijzen kenbaar te maken.

Hulst, 28 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Hulst, de burgemeester, J.F. Mulder.

De secretaris, S. ter Wal.

Naar boven