Logo Ooststellingwerf
Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied ‘Leidijk 18 te Donkerbroek’

Burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf maken bekend dat de gemeenteraad van Ooststellingwerf op 20 maart 2012 het bestemmingsplan Buitengebied ‘Leidijk 18 te Donkerbroek’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

www.ooststellingwerf.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Informatie over het plan

Dit bestemmingsplan voorziet in het oprichten van een nieuwe opslagloods die grotendeels de huidige bedrijfsbebouwing op bovengenoemde locatie vervangt.

Inzage termijn

Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 29 maart 2012 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde. Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven