Logo Ommen
Omgevingsvergunning bouw vrijstaande woning op perceel (toekomstig) adres Hammerweg 55 te Ommen

Het college van burgemeester en wethouders van Ommen heeft bij besluit van 20 maart 2012 bekend gemaakt dat een omgevingsvergunning is verleend voor de bouw van een vrijstaande woning op perceel (toekomstig) adres Hammerweg 55 te Ommen.

Het ontwerp van de omgevingsvergunning heeft vanaf vrijdag 27 januari 2012 t/m donderdag 8 maart 2012 ter inzage gelegen. Tijdens deze inzagetermijn is één zienswijze ontvangen. De ingediende zienswijze heeft er niet toe geleid dat het college een ander standpunt inneemt ten aanzien van het verlenen van de omgevingsvergunning.

Het vastgestelde besluit bevat geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Beroep

Het besluit met bijbehorende stukken ligt van donderdag 29 maart tot donderdag 10 mei 2012 ter inzage in het gemeentehuis bij het publieksplein, telefoon 14 0529. U kunt de stukken ook inzien op de gemeentelijke website www.ommen.nl. Tevens wordt het besluit bekend gemaakt op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens deze beroepstermijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank te Zwolle, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Naar boven