Logo Kaag en Braassem
Vaststelling omgevingsvergunning Floraweg 84 Roelofarendsveen

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 5 maart 2012 heeft besloten tot een omgevingsvergunning voorzien van een ruimtelijke onderbouwing voor het vernieuwen en vergroten van een woonhuis en het slopen en de herbouw van een schuur ter plaatse Floraweg 84 te (2371 AN) Roelofarendsveen, tezamen met een verklaring van geen bedenkingen van de raad alsmede het besluit hogere waarden op basis van artikel 110a van de Wet geluidhinder (Wgh), vanwege wegverkeerslawaai van de Floraweg te Roelofarendsveen.

De omgevingsvergunning Floraweg 84 te Roelofarendsveen met bijbehorende besluitvorming is zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan verleend.

Van donderdag 29 maart t/m woensdag 9 mei 2012 ligt de verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken en besluiten voor eenieder ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis (Westeinde 1 in Roelofarendsveen). U bent welkom om de stukken in te zien gedurende de openingstijden van het gemeentehuis, of op afspraak.

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank ’s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde rechtbank. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende besluiten treden in werking op 11 mei 2012. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Rechtbank is ingediend, treden de besluiten niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

28 maart 2012

College van B&W Kaag en Braassem.

Naar boven