Logo Rijssen-Holten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Holten, speelboerderij Landuwerweg’

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het volgende digitale plan in procedure gebracht:

  • Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Holten, speelboerderij Landuwerweg’.

Dit besluit maakt planologisch de bouw van een speelboerderij met 1 dienstwoning met bijgebouw aan de Landuwerweg in Holten mogelijk.

Het plan is digitaal raadpleegbaar en beschikbaar

Het plan is digitaal raadpleegbaar en beschikbaar. Ga naar onze website www.rijssen-holten.nl onder actueel/bekendmakingen. Hier vindt u een link naar de raadpleegomgeving en een link naar de digitale bestanden.

Wilt u toch graag een papieren exemplaar inzien dan kunt u terecht bij de medewerkers van de afdeling Wonen en Ondernemen of tijdens openinguren bij het loket Wonen en Ondernemen in de publiekshal van het gemeentehuis, Schild 1 in Rijssen.

Meer informatie

U kunt vanaf woensdag 28 maart 2012 gedurende een termijn van 6 weken een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen over het ontwerpprojectbesluit bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 244, 7460 AE in Rijssen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van het team Administratief en Juridisch, t (0548) 854 837. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven