Logo Opmeer
Genomen wijzigingsbesluit Tropweere 7 te De Weere

Het college van burgemeester en wethouders van Opmeer heeft besloten om met toepassing van artikel 4, lid 16 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Hoogwoud’, overeenkomstig artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening het bestaande agrarisch bouwperceel op het perceel Tropweere 7 te De Weere te wijzigen ten behoeve van een te realiseren bedrijfsgebouw (opslag en verwerking van tulpenbollen).

De op dit wijzigingsbesluit betrekking hebbende stukken liggen vanaf 23 maart 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening, Klaproos 1 te Opmeer. Het wijzigingsbesluit met bijbehorende stukken kan ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.opmeer.nl .

Beroep

Belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht, hebben de mogelijkheid met ingang van 15 maart 2012 gedurende zes weken tegen het wijzigingsbesluit een beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag (zie voor nadere informatie www.raadvanstate.nl ).

Inwerkingtreding

Het wijzigingsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling, treedt het wijzigingsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven