Logo Olst-Wijhe
Ontwerpwijzigingsplan Bokkelerweg 2, Wesepe

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 21 maart 2012 tot en met 2 mei 2012 het ontwerpwijzigingsplan ‘Bokkelerweg 2 in Wesepe’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt in het klantcontactcentrum, locaties Wijhe (Raadhuisplein 1) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5). Het wijzigingsplan vormt het planologisch-juridische kader voor de herontwikkeling van de locatie Bokkelerweg 2 in Wesepe. De herontwikkeling in het kader van de Rood voor Rood regeling houdt in: sloop van voormalige agrarische bedrijfsgebouwen, bouw van een compensatiewoning met bijgebouw en een groene inrichting van het terrein. Het perceel is kadastraal bekend als Olst, sectie D, nummer 5142.

Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.PB2012005003-0201, kan worden ingezien tijdens de openingstijden en is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van B&W van Olst-Wijhe, Postbus 23, 8130 AA Wijhe. U dient te vermelden op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijze betrekking heeft. Voor nadere informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen, telefonisch te bereiken via ons klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 0570.

Naar boven