Logo Waalwijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Pieter Vreedestraat’

Zoals eerder via vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en bij de inspraak over dit planvoornemen te kennen is gegeven, heeft het college van Waalwijk besloten medewerking te verlenen aan het tot stand komen van het bestemmingsplan Pieter Vreedestraat. Het plangebied ligt aan de Pieter Vreedestraat te Waalwijk en wordt zuidelijk aan de voorzijde begrensd door de Pieter Vreedestraat, aan de westkant door de Putstraat en aan de oostkant door de Thorbeckelaan. De geplande achtertuinen liggen aan het Diederikhof. De aanvraag ziet op de realisatie van 40 woningen (zijnde 20 seniorenwoningen en 20 maisonnette-woningen).

Graag willen wij u er op wijzen dat het ontwerpbestemmingsplan naar aanleiding van onder andere de ingediende inspraakreacties t.o.v. het voorontwerpbestemmingsplan op een aantal punten is gewijzigd.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Pieter Vreedestraat’ met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van vrijdag 23 maart gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Deze receptie is geopend op werkdagen van 9:00 uur tot 13:00 uur. Voor inzage buiten deze tijden kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling in Waalwijk (0416-683 871). Tevens kan het ontwerp worden bekeken via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen. Voorts kan de digitale verbeelding van het plan worden bekeken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Pieter Vreedestraat indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Waalwijk.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u zich vóór 1 april aan te melden bij mevrouw mr. M. Ketelaars via mketelaars@waalwijk.nl of telefonisch via 0416-683 871.

Ook het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl en aan de voorwaarden voldoet die u kunt raadplegen via http://www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de-gemeente.nl

Naar boven