Logo Katwijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Tijdelijk gebruik locatie Valkenburg’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Tijdelijk gebruik locatie Valkenburg’ ligt met ingang van 23 maart 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage (zie betreffende kolom) op het gemeentehuis te Katwijk. Het digitale bestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0537.bpVLKtijdelijkgebr-on01. Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpVLKtijdelijkgebr-on01

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling indienen bij de raad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 071 406 5022.

Gebied

Omschrijving

Inzage termijn

De plangrens van het gebied betreft het gehele voormalige vliegkamp Valkenburg en de 1e Mientlaan. Tevens is er één barak aan de Wassenaarseweg 69 meegenomen in het plangebied.

Het bestemmingsplan Tijdelijk gebruik locatie Valkenburg is opgesteld om, in afwachting van de (woningbouw)ontwikkelingen, het mogelijk te maken de bestaande gebouwen en gronden te gebruiken en te verhuren voor o.a. opslag, kantoor, sport en evenementen. Tevens is het tijdelijk vestigen van het asielzoekerscentrum en de verwerkingsinstallatie van Rijnland mogelijk gemaakt met dit bestemmingsplan.

23 maart 2012 tot en met 4 mei 2012

Naar boven