Logo Delfzijl
Ontwerpbestemmingsplan ‘Meedhuizen’

In het kader van de actualisatie van alle bestemmingsplannen wordt voor Meedhuizen een nieuw bestemmingsplan voorbereid.

Het bestemmingsplan ‘Meedhuizen’ vervangt de volgende bestemmingsplannen: bestemmingsplan Meedhuizen; partiële herziening bestemmingsplan Meedhuizen; bestemmingsplan Meedhuizen – De Maarkampen; een gedeelte van het bestemmingsplan Buitengebied, deelgebied midden. Verder wordt een klein gedeelte van het bestemmingsplan ‘Meedhuizen’ opgenomen in het nieuwe bestemmingsplan ‘Buitengebied Zuid’.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 22 maart 2012 tot en met 2 mei 2012 ter inzage in het gemeentehuis, waar u zich kunt melden bij de receptie van het Klant Contact Centrum en in de openbare bibliotheek aan de Oude Schans 23 te Delfzijl. Het plan met plannummer NL.IMRO.0010.13BP-ON01 is ook in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Actueel’, ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Bestemmingsplannen’.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl. Vermeldt u bovenaan de brief ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Meedhuizen’.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0569) 63 99 49.

U kunt uw zienswijzen ook mailen naar inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl met vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Meedhuizen’, uw naam, adres en woonplaats.

Delfzijl, 21 maart 2012

Naar boven