Logo Lopik
Omgevingsvergunning Lopikerweg west 105

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het herbestemmen van de voormalige machinistenwoning tot recreatiewoning, Lopikerweg West 105 te Lopik.

Ter inzage

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 maart 2012 gedurende zes weken, dus tot en met 8 mei 2012, iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur ter inzage in het gemeentehuis van Lopik bij de Afdeling Ruimtelijke ontwikkeling en beheer. Na telefonische afspraak is het mogelijk de stukken tussen 13.00 en 17.00 uur in te zien. Deze zijn tevens te raadplegen via www.lopik.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die het met het besluit niet eens zijn en die tijdig een zienswijze tegen het betreffende ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen een termijn van zes weken (van 28 maart 2012 tot en met 8 mei 2012) schriftelijk een gemotiveerd beroepsschrift met betrekking tot de omgevingsvergunning indienen bij de Rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. De omgevingsvergunning treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld én een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De vergunning treedt niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de voornoemde rechtbank. Dit doet u als u van mening bent dat uw belang tijdelijke maatregelen vereist.

Lopik, 27 maart 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Lopik, de secretaris, H. Capel.

De burgemeester, R.G. Westerlaken-Loos.

Naar boven