Logo Goedereede
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken bekend, dat in het kader van artikel 3.1.1. Besluit ruimtelijke ordening met ingang van 26 maart 2012 tot 7 mei 2012 gedurende de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis ter inzage ligt het:

Voorontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’

Het voorontwerpbestemmingsplan bestaat uit; een toelichting, planregels en verbeelding.

Tot het plangebied behoren alle gronden van de gemeente Goedereede, behoudens de kernen Stellendam, Havenhoofd, Goedereede en Ouddorp. In het plangebied zijn eveneens niet opgenomen: Buitenhaven Stellendam, bedrijventerrein ‘Korteweg’, de Brouwersdam en de recreatieterreinen.

Aanleiding voor het opstellen van het nieuwe bestemmingsplan is de actualiseringplicht ingevolge artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening.

Het voorontwerpbestemmingsplan is conserverend dit houdt dat geen rekening wordt gehouden met nieuwe ontwikkelingen. Hiervoor gelden andere procedures.

Het voorontwerpbestemmingsplan, kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 uur–16.00 uur. Buiten de openingstijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Het voorontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Goedereede www.goedereede.nl onder actueel → terinzagelegging.

Tot 7 mei 2012 kunt u mondeling of schriftelijk reageren op het voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan Burgemeester en wethouders van Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp.

Voor ons is het belangrijk dat u duidelijk aangeeft op welke onderdelen van het voorontwerpbestemmingsplan uw reactie betrekking heeft.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0187) 49 15 00.

Naar boven