Logo Hilversum
Ontwerpbestemmingsplan ArenaPark

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ArenaPark en de hierbij bijbehorende stukken ter inzage worden gelegd.

Het plan

Het geldende bestemmingsplan is zowel juridisch als inhoudelijk verouderd. Het doel van het plan is om de huidige situatie planologisch-juridisch vast te leggen en daarnaast om de verdere uitbreiding van het kantorenpark mogelijk te maken. Het in 2007 geactualiseerde Masterplan is hierbij uitgangspunt. Het plangebied wordt globaal begrensd door de spoorlijn Hilversum – Utrecht, de Soestdijkerstraatweg, het Oostereind en de Diependaalselaan.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ArenaPark met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 23 maart 2012 tot en met donderdag 3 mei 2012 ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Oude Enghweg 23. De balie is iedere werkdag geopend tussen 08.30–13.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00–19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. Het ontwerpbestemmingsplan ArenaPark is digitaal in te zien op www.hilversum.nl. Klik op ‘Nieuws’, vervolgens op ‘Bekendmakingen’, daarna op ‘Bekendmakingen met betrekking tot bestemmingsplannen 2012’ en tot slot ‘bestemmingsplan ArenaPark’, dan kunt u de bestanden van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het ontwerpbestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0402.16bp01arenapark-on01

Zienswijzen

Gedurende de periode van zes weken dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Na de terinzagelegging zal de raad het bestemmingsplan vaststellen. Alle zienswijzen worden toegevoegd aan de ter visie liggende stukken en zijn daarmee openbaar.

Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Sprik, telefoon 035-629 2586.

Hilversum, 22 maart 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum.

Naar boven