Logo Westland
Vaststelling wijzigingsplan ‘Kerklaan nabij 132 te De Lier’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westland maken ingevolge artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 9 maart 2012 hebben vastgesteld:

het wijzigingsplan ‘Kerklaan nabij 132 te De Lier’ (NL.IMRO.1783.wp00000027-vast).

Het wijzigingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van vrijdag 23 maart 2012 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage.

Het wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het verplaatsen van de agrarische bedrijfswoning Koningsveld 12 te Naaldwijk als burgerwoning naar de Kerklaan nabij 132 te De Lier, kadastraal bekend gemeente De Lier, sectie A, nummer 6318. Het plangebied omvat 1.000 m2 in het genoemde perceel en wordt globaal begrensd door een achtergelegen watergang, de Kerklaan en de woningen Kerklaan 132 en 138 te De Lier.

Inzien besluit

Binnen de genoemde termijn is het wijzigingsplan met de hierbij behorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl/ruimtelijkeplannen.

Het wijzigingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het wijzigingsplan met de hierbij behorende stukken kan tevens worden ingezien bij het omgevingsloket in het gemeentekantoor te 's-Gravenzande (Van Geeststraat 1).

Openingstijden:

  • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

  • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Beroep instellen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de vaststelling van het wijziginsplan in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerp wijzigingsplan hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde afdeling.

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Westland, 22 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Westland, de secretaris, M. van Beek.

De burgemeester, J. van der Tak.

Naar boven