Logo Winterswijk
Ontwerpbestemmingsplan Sportpark Jaspers Fase 3

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 28 maart 2012 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Sportpark Jaspers fase 3 ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt een uitbreiding van het bestaande sportpark aan de Jaspersweg mogelijk. De uitbreiding bestaat uit drie voetbalvelden en een half veld. Twee velden worden natuurgrasvelden en blijven onverlicht. De overige velden zijn verlicht en zullen kunstgras krijgen. Er wordt een nieuwe accommodatie gebouwd bestaande uit kleedruimtes en een kantine. Ook wordt een nieuwe parkeerplaats aangelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de internetsite www.winterswijk.nl (wonen en leven → ruimtelijke ordening → bebouwde kom → deelplannen bebouwde kom → ontwerpplannen).

Gedurende de inzagetermijn, ingaande woensdag 28 maart 2012 tot en met dinsdag 8 mei 2012, kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk, telefoonnummer (0543) 543 543).

Winterswijk, 27 maart 2012

Burgemeester en wethouders.

Naar boven