Logo Beesel
Bekendmaking voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening, in samenhang met artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht

Burgemeester en wethouders van Beesel maken bekend, dat de gemeente raad heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor:

het gebied dat globaal wordt begrensd door de spoorlijn, Greswarenstraat, Mariastraat,en Keulseweg in Reuver. Het voorbereidingsbesluit is vastgesteld in de raadsvergadering van 19 maart 2012 en treedt in werking op 20 maart 2012.

Het is verboden in het gebied van het voorbereidingsbesluit zonder of in afwijking van een omgevingsvergunning van burgemeester en wethouders gebouwen te slopen of het gebruik van de in het besluit aangewezen gronden of bouwwerken te wijzigen. Burgemeester en wethouders weigeren een omgevingsvergunning voor sloop van ltuurhistorisch van belang zijnde (delen van) de bebouwing na advies van de monumentencommissie van de gemeente Beesel.

Met ingang van 20 maart 2012 ligt het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaart bij de klantenbalie ter inzage in het gemeentehuis van Beesel, Raadhuisplein 1 in Reuver. Het voorbereidingsbesluit kan ook worden ingezien via de website van de gemeente www.beesel.nl → digitaal loket → bouwen en wonen → bestemmingplannen.

U kunt het voorbereidingsbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reuver, 19 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel, R.R.M. Halffman, secrearis.

P. Dassen-Housen, de burgemeester.

Naar boven