Logo Voorschoten
Ontwerpbestemmingsplan Centrum Voorschoten

Burgemeester en wethouders bereiden de vaststelling van het bestemmingsplan Centrum door de gemeenteraad voor. De grens van het plangebied wordt gevormd door de Koningin Julianalaan, Raadhuislaan, Oranjeboomstraat en de Koninklijke Marinelaan. Het plan is conserverend.

Met dit bestemmingsplan wordt een reeks plannen geactualiseerd. Dit plan is voornamelijk gericht op het vastleggen van de bestaande situatie.

Het voorontwerp van dit plan is eerder ter visie gelegd van vrijdag 16 september tot en met donderdag 27 oktober 2011. Op 26 september 2011 zijn tijdens een inloopavond belangstellenden in de gelegenheid gesteld om zich hierover nader te informeren en vragen te stellen.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf vrijdag 23 maart (tot en met 3 mei 2012) gedurende zes weken ter inzage in de hal van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 in Voorschoten. Daar kunt u terecht op werkdagen van 8.30 uur–12.30 uur en op donderdagavond van 18.00–20.00 uur.

Het ontwerp van het bestemmingsplan wordt bovendien ter beschikking gesteld op het internet via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de ter visie legging kan men schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders (postbus 393, 2250 AJ Voorschoten). Dat kan ook mondeling volgens afspraak. De gemeenteraad betrekt de zienswijzen bij zijn besluit. Wie geen zienswijze naar voren brengt, kan in beginsel geen beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan.

Voor nadere informatie en afspraken kunt u via telefoonnummer 071-5600600 contact opnemen met Ruud van der Mark.

Naar boven