Logo Zeist
Bestemmingsplan ‘Zeist-West en Utrechtseweg-Noord’ onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Zeist-West en Utrechtseweg-Noord’ onherroepelijk is geworden.

Het plangebied omvat het westelijke deel van de kern Zeist, dat is gelegen ten zuidwesten van de Utrechtseweg en een klein deel van de kern, dat is gelegen ten noorden van de Utrechtseweg. Het plangebied herbergt vooral naoorlogse uitbreidingen van de kern Zeist. In het plangebied zijn onder meer de volgende gebieden opgenomen: Brugakker, Couwenhoven, Vogelwijk (inclusief bedrijventerrein Zeist-West), de Clomp (exclusief het winkelcentrum), Griffensteyn, Fazantenlaan e.o., Crosestein, Nijenheim en Utrechtseweg e.o.

Het vastgestelde plan heeft met ingang van 26 januari 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Omdat van de daarbij geboden mogelijkheid beroep in te stellen c.q. een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State geen gebruik is gemaakt, is het bestemmingsplan op 8 maart 2012 onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan ligt vanaf heden op afspraak voor eenieder ter inzage bij het Bouwloket aan Slotlaan 20 in Zeist. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.zeist.nl → wonen en leven → plannen en projecten.

Naar boven