Logo Doetinchem
Vastgesteld bestemmingsplan Keppelseweg 29 Wehl – 2011

Vanaf donderdag 22 maart 2012 ligt het bestemmingsplan Keppelseweg 29 Wehl – 2011 zes weken ter inzage. U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://bestemmingsplan.doetinchem.nl/plannen

U heeft hiervoor een gml-viewer nodig.

Dit bestemmingsplan betreft het maximaliseren van het aantal zorgplekken op het perceel Keppelseweg 29 te Wehl tot maximaal 24.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan zoals dat als ontwerp ter inzage heeft gelegen, gewijzigd vastgesteld in zijn vergadering van donderdag 2 februari 2012.

De wijzigingen behelzen het specifiek maken van de soort zorgplekken welke gemaximaliseerd worden. De beperking geldt alleen voor een 24 uurs begeleidwonenvoorziening voor dak- of thuislozen met een verslavingsproblematiek of justitieel verleden. Voor het overige zijn er enkele ondergeschikte wijzigingen doorgevoerd.

Het raadsbesluit ligt ook ter inzage.

Een belanghebbende kan binnen de gestelde termijn (t/m woensdag 2 mei 2012) tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan en tenzij het bestemmingsplan gewijzigd is vastgesteld. In het laatste geval kan alleen beroep worden ingediend tegen de gewijzigde onderdelen.

Een beroepschrift heeft evenwel geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in principe in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor zowel beroep als verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

Dit is € 150,– voor natuurlijke personen en € 298,– voor verenigingen, stichtingen, bv's, etc. Meer informatie vindt u op www.raadvanstate.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel, tel. (0314) 377 377.

Naar boven