Logo Voorschoten
Ontwerp structuurvisie Dobbewijk

Het college vanburgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten maakt bekend dat de structuurvisie voor de Dobbewijk wordt voorbereid. Het plangebied bestaat uit het gebied in grote lijnen omsloten door in het zuiden de Papelaan-West, in het oosten de spoorlijn Leiden- Den Haag en in het westen en noorden het agrarisch gebied. In het ontwerp van de structuurvisie wordt de herontwikkeling van de Dobbewijk omschreven en de wijze waarop de functies wonen en bedrijven optimaal naast elkaar kunnen bestaan. Deze structuurvisie vormt de basis voor het op te stellen bestemmingsplan Dobbewijk.

Met vertegenwoordigers van bewoners en bedrijven uit de wijk heeft periodiek overleg plaatsgevonden. Op deze wijze is de wijk bij de voorbereiding van de ontwerpstructuurvisie betrokken. In dit overleg is onder andere de verkeersontsluiting van de bedrijven zoals deze nu in de ontwerpvisie is opgenomen besproken. Tot slot volgt nog een inspraakprocedure.

Een papieren versie van het ontwerp van de structuurvisie ligt ter inzage in het informatiecentrum van de gemeente aan de Leidseweg 25 in Voorschoten en is daar tot en met donderdag 3 mei 2012 in te zien op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur en bovendien op donderdagavond van 18.00–20.00 uur. Zolang het plan ter inzage ligt kunt u reacties op het voorontwerp indienen. Schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten, postbus 393, 2250 AJ te Voorschoten. Voor een afspraak voor het mondeling geven van een reactie en voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, de heer R. van der Mark. Telefoon: (071) 5 60 06 71.

Naar boven