Logo Vlaardingen
Omgevingsvergunning planologisch afwijken Begoniastraat 7

Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.4 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend een omgevingsvergunning voor het gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1, lid 1 onder c van de Wabo te hebben verleend, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3.

Het betreft het wijzigen van de bestemmingen ‘Tuin’ naar de bestemming ‘Tuin’ met aanduiding ‘specifieke vorm van tuin, parkeren en opritten’.

Er zijn geen zienswijzen ingediend naar aanleiding van het ontwerpbesluit. In het definitieve besluit zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 22 maart 2012 gedurende zes weken ter inzage op de volgende locaties:

  • a. bij Publiekszaken aan Westnieuwland 6, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 8.00–17.00 uur;

  • b. in de leeszaal van de Stadsbibliotheek aan de Waalstraat 100. Openingstijden: ma.+ vr. van 13.30–20.00 uur; di. + do. van 13.30–17.00 uur; woe. van 10.30–20.00 uur en zat. van 10.30–15.00 uur.

De omgevingsvergunning is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website, www.vlaardingen.nl, rubriek Bekendmakingen – onder ‘bestemmingsplannen’.

Volgens de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden tegen een verleende omgevingsvergunning beroep instellen. Het beroepschrift moet binnen 6 weken na de dag waarop de beschikking ter inzage is gelegd worden gericht en gezonden aan de Arrondissementsrechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam

Degene die tegen een beschikking beroep heeft ingediend, kan tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening (schorsing). Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet gericht worden aan de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

Naar boven