Logo Dronten
Ontwerp wijzigingsplan artikel 3.6. lid a Wro, Vormvrije m.e.r.-beoordeling artikel 2 lid 2 van het Besluit Milieueffectrapportage

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Biddinghuizen – Nonnetjesweg 12 (9010.53)’ met daarin verwerkt de m.e.r.-beoordeling ter inzage ligt. Het wijzigingsplan betreft het perceel Nonnetjesweg 12 te Biddinghuizen.

Het ontwerp wijzigingsplan zal de bouw van een melkveestal, kapschuur en sleufsilo’s mogelijk maken.

U kunt de desbetreffende stukken van 22 maart 2012 tot en met 2 mei 2012 tijdens openingstijden inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van de gemeente Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met dhr. Meints, tel: 0321-388 941.

Na vaststelling van het wijzigingsplan en m.e.r.-beoordeling door het college ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

Dronten, 21 maart 2012

Het college van Dronten, secretaris, R. Kool.

Burgemeester, A.B.L. de Jonge.

Naar boven