Logo Nieuwkoop
Voorbereidingsbesluit ter hoogte van Paradijsweg 14 in Ter Aar

De burgemeester van Nieuwkoop maakt op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 1 maart 2012 heeft besloten een voorbereidingsbesluit vast te stellen voor een vrijstellingsprocedure voor de bouw van een tuinbouwkas op het perceel ter hoogte van Paradijsweg 14 in Ter Aar.

Het voorbereidingsbesluit treedt op 22 maart 2012 in werking.

Iedereen kan het voorbereidingsbesluit gedurende zes weken inzien. Deze termijn loopt van donderdag 22 maart 2012 tot en met woensdag 2 mei 2012.

Een papieren versie van het voorbereidingsbesluit inclusief bijbehorende luchtfoto met daarop het betreffende perceel aangegeven ligt tijdens de openingstijden voor eenieder ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). De bestanden zijn digitaal te zien op www.nieuwkoop.nl, onder ‘bekendmakingen op onderwerp’.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan, op basis van de Wet ruimtelijke ordening en art. 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar en beroep worden aangetekend.

Naar boven